040-2183017
goedkope uitvaart24 uur per dag bereikbaar!

Bel mij (gratis) terug

Graag bellen in de:

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.



Beoordelingen Uitvaart24

9,2
603 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,2
  • Bereikbaarheid 9,3
  • Deskundigheid 9,2

Eric

20-05-2018
9,0

Ervaring:
Van A tot Z erg goed geregeld. Waarvoor dank.

Aanbeveling: ja

Pauline

19-05-2018
10,0

Ervaring:
De uitvaart van mijn man verliepprcies zoals we wilden. Marise had zelfs mooi weer geregeld.

Aanbeveling: ja

marcel

19-05-2018
10,0

Ervaring:
ja de uitvaart had mickel echt heel mooi gedaan nog bedankt

Aanbeveling: ja

Ronald

18-05-2018
10,0

Ervaring:
In de omstandigheden, de periode, maar ook in tijdsplanning uitstekende verzorging.

Tijdens het proces goed te bereiken en gevoel van betrokkenheid. Wat de website bied komt overeen met de realiteit en zelfs meer.

Aanbeveling: ja

Job

18-05-2018
10,0

Ervaring:
Simpelweg alles ging goed en dat is nodig in tijden van overlijden. 's Nachts om 00:30 bellen en een helder sprekend persoon die je rustig te woord staat, een team dat 's nachts om half vier de overledene opbaart, etc.
Het was prettig geweest als er af en toe iemand was komen kijken of het koelsysteem goed werkte, aangezien het warme dagen waren.

Aanbeveling: ja

John

18-05-2018
9,0

Ervaring:
Ondanks alle omwegen fijn geregeld!

Aanbeveling: ja

Edith

17-05-2018
9,0

Ervaring:
Nog nooit eerder een uitvaart hoeven te regelen,maar met één telefoontje werd alles in werking gezet. Heel erg tevreden onze uitvaartmederwerker Sjoek, ik had een ander afscheid in gedachten dan het standaard muziek-praatje-muziekafscheid en hij dacht meteen mee om het precies zo te laten worden zoals ik het in gedachten had.Op deze manier heeft iedereen het afscheid van mijn vader als heel warm en waardevol ervaren.

Aanbeveling: ja

Willem

17-05-2018
9,0

Ervaring:
De voorbereidingen voor de crematie van mijn vader verliepen soepel omdat binnen de familie iemand met ICT ervaring beschikbaar was. De vraag blijft in hoeverre bij het ontbreken van deze ervaring de voorbereiding zo soepel zou zijn verlopen. De uitvaartbegeleider was ten alle tijden bereikbaar en was zeer respectvol naar de nabestaanden.

Aanbeveling: ja

17-05-2018
9,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

Stella

16-05-2018
10,0

Ervaring:
Wij hebben een hele goede ervaring met Uitvaart24. Onze wensen werden besproken en alles werd geregeld zoals wij dat wilden. Ook de opstelling in de aula was supermooi verzorgd. Dank u wel Uitvaart24 voor dit alles!

Aanbeveling: ja

Bekijk alle ervaringen op Klantenvertellen.nl